VerkkokauppaKirjaudu

A-englanti

Explore English – Explore the world through English!

Explore English on innostava A1-englannin sarja yläkouluun! Sarjan ensimmäinen osa ilmestyy loppuvuonna 2024.

Explore English

EXciting
Positive
Learner-centered
Open-minded
Reflective
Encouraging

  • Oppimateriaali on kattava ja käytännönläheinen.
  • Tekstit ja tehtävät kertovat aidosti nuorten elämästä ja rohkaisevat käyttämään englantia arjessa.
  • Sarja tarjoaa runsaasti eritasoista ja monipuolista tekemistä.

Oppikirjailijat

Kirsten Eskelinen, Kulosaaren yhteiskoulu

Originally from South Africa, my journey led me to Europe, the USA and Australia before I settled in Finland. In 2005 I began working in Kulosaari Secondary School teaching literature. Today I teach Native English, English, Visual Arts and STEAM.

Combining my upbringing, pedagogical studies, time lived in different cultural settings, volunteering and work experience has brought an insight and richness that will forever be ingrained in my work. Our students come from diverse backgrounds. Teaching English according to the Finnish curriculum while maintaining an international flair requires a lot of extra material. I have always enjoyed creating interesting lesson plans so collaborating with a group of teachers from various backgrounds to create an English textbook series is a wonderful avenue for making the endless stream of ideas into something tangible and concrete.

Elina Korhonen, Gesterbyn koulu

Minulla on useiden vuosien kokemus englannin ja ruotsin opettamisesta pääkaupunkiseudun eri peruskouluissa. Olen myös työskennellyt kielten oppimateriaalien kustannustoimittajana. Nykyisessä työssäni opetan englantia alakoulun vasta-alkajista peruskoulunsa päättäviin yhdeksäsluokkalaisiin asti. Olen erityisen innostunut yläkouluikäisten nuorten opettamisesta, sillä kielitaidolla on tässä vaiheessa jo hyvä pohja. Nuorten kanssa työskentely on lähellä sydäntäni ja toivon opetuksellani tartuttavani heihin omaa rakkauttani englannin kieleen. Englannin opetuksessa mielestäni tärkeintä on rohkaista lapsia ja nuoria käyttämään kieltä rohkeasti ja antaa ihan jokaiselle mahdollisuus loistaa englannin oppitunneilla. Innostava ja käytännöllinen oppimateriaali on tässä opettajalle suurena tukena ja lähdinkin todella mielelläni mukaan Explore English -oppimateriaaliprojektiin kun sain siihen tilaisuuden.

Mirka Korhonen, Aurinkovuoren koulu

Minulla on 17 vuoden työkokemus erityisopettajan työstä, josta suurimman osan olen toiminut laaja-alaisena erityisopettajana. Englannin kielen erityisopetus yhteistyössä englanninopettajien kanssa on ollut vahvasti läsnä työhistoriassani. Tällä hetkellä työskentelen erityisluokanopettajana Aurinkovuoren koulussa Asikkalassa.

Erityisopettajana minulle on tärkeää auttaa tukea tarvitsevia oppilaita löytämään omat vahvuutensa ja säilyttämään opiskelun mielekkyys. Englannin kielen oppimisvaikeuksien äärellä keskeisiä tukitoimia on tarjota oppilaan taitotasolle sopivia eriyttäviä ratkaisuja ja antaa onnistumisen kokemuksia. Explore English – eriyttävän oppikirjasarjan tekemiseen osallistuminen onkin mitä parhain mahdollisuus päästä huomioimaan näitä oppimisen haasteita. Innostavassa oppimateriaalin tekijätiimissä on ilo saada tehdä yhteistyötä, oppia uutta ja kehittyä omassa työssä.

Laura Martin, Kulosaaren yhteiskoulu

Originally from Barbados in the English-speaking Caribbean, I moved to England when I was 18 to go to university where I studied Modern Languages and Linguistics and did a masters in Translation. I moved to Finland in 2015 with my Finnish husband and set up as a freelance translator, editor and English teacher. I switched to teaching full-time in January 2020, and I have mainly worked in bilingual schools teaching French, Spanish, English as a foreign language and English as a mother tongue. At present I teach English and Spanish to grades 7–9 at Kulosaaren yhteiskoulu.

As a keen language learner and grammar nerd, I have always had an interest in learning materials. I have used many different types of textbooks both as a student and as a teacher over the years and as such, recognise how important it is that the student connects with the material. That’s why I jumped on the opportunity to be involved in writing Explore English as one of the native speakers!

Ulla Murisoja, Talsoilan koulu

Suhtaudun intohimoisesti kieleen, sen rakenteisiin ja koukeroihin ja rakastan kielen monipuolista käyttöä. Opiskeluaikoina sanaleikit ja nokkela sanailu, niin suomeksi kuin englanniksikin, olivat ystäväporukkamme suola. Tällä hetkellä opetan alakoulun englantia vuosiluokilla 3–6, ja aiemmin olen työskennellyt paljon myös yläkoulun puolella. Tunneillani leikitellään sanoilla, keksitään muistisääntöjä, pelataan pelejä ja toisaalta keskitytään hyvin vahvasti ihan perustekemiseen. Oma opiskeluaikani ei ollut aivan suoraviivainen ja mutkaton, joten kokemusteni myötä koen ymmärtäväni aika hyvin sellaisiakin oppilaita, joille englanti ei ole se helpoin mahdollinen oppiaine.

Olen ehtinyt vuosien varrella tutustua monenlaisiin oppimateriaaleihin ja olin todella innoissani mahdollisuudesta loikata Explore English
-oppikirjasarjan maailmaan. Oppikirjailijuus avasi oven juuri siihen kielen koukeroiden ja kielellä leikittelyn maailmaan, jota niin kovasti rakastan. Toivonkin, että kielenoppijat ja -opettajat löytävät kirjasarjasta ilon pilkahduksia arjen puurtamisen keskellä.

Leena Pulli, Kämmenniemen koulu

Kielet ovat aina kiinnostaneet minua. Rakastin koulussa kielten opiskelua ja se tuntui helpolta. Oma polku kieltenopettajaksi tuntui löytyvän melkein kuin itsestään. Olen työskennellyt vuodesta 2006 saakka yhtenäiskouluissa kieltenopettajana, saan työssäni opettaa eri-ikäisiä kielenoppijoita eskarista yseihin.

Olen toiminnallisen kielenopetuksen puolestapuhuja ja rakastan toiminnallisia harjoituksia. Niitä tehdäänkin tunneillani ahkerasti. Pidän termistä active learning, joka kertoo, mistä toiminnallisuudessa on kyse: oppilas oman oppimisensa keskiössä ja aktiivisena osallistujana eikä vain passiivisen tiedon vastaanottajana.

Oppikirjailijana oleminen on ollut haaveenani jo pitkän aikaa ja olen onnellinen päästessäni mukaan Explore English -projektiin. On upeaa saada olla mukana mahtavassa oppikirjatiimissä ja antaa oman kädenjäljen näkyä monipuolisessa ja kiinnostavassa materiaalissa. Olen ollut mukana opetussuunnitelmatyössä sekä valtakunnallisella että paikallisella tasolla, joten on hienoa päästä myös tekemään OPSin jalkautusta kouluihin oppimateriaalin muodossa.

Anne Pynnönen, Ahtialan peruskoulu

Olen työskennellyt englannin ja ruotsin opettajana 20 vuotta sekä ala- että yläkoulussa. Kieli muuttuu ja elää jatkuvasti ja kielten opetuksen tulee vastata kielen jatkuvaan muutokseen. Pyrin löytämään yksilöllisiä ratkaisuja oppilaiden kielenoppimisen tukemiseksi. Vuorovaikutus oppilaiden kanssa, selkeys ja eriyttäminen ovat minulle tärkeitä asioita työssäni.

Olen aina ollut kiinnostunut kielten oppimateriaalien laatimisesta ja kehittämisestä. Hyvä oppimateriaali tukee sekä oppilaiden oppimisprosessia että opettajaa arjen työssä. Se, että olen osa Explore English -oppimateriaalin tekijätiimiä, on yksi toteutunut unelmani! Haluan omalta osaltani auttaa oppilasta saavuttamaan onnistumisen ja oivalluksen hetkiä englannin parissa.

Kysyttävää oppimateriaaleista? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä myyntiin

Opettajapalvelumme on avoinna ma klo 9–16 ja ti-pe klo 8–16

020 450 010

(8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/alkava min + mpm)