Verkkokauppa

Aihe: Alakoulu

Tutustu alakoulun oppimateriaaliemme toimitukseen!
Alakoulun oppimateriaaleja työstetään parhaillaan tehokkaan viisihenkisen tiimin voimin. Mikä oppimateriaalityössä innostaa, ja millaisia muistoja heillä on omilta alakouluajoiltaan? Tutustu toimitukseemme!
”Koulun ei tarvitse kilpailla pelien, lastenohjelmien, sosiaalisen median tai elokuvien kanssa”, kirjoittaa Reena Linna
”Koulushoppailu”, segregaatio, erityisluokat, painotettu opetus, inkluusio… Eduskuntavaalien lähestyminen kiihdyttää keskustelua mm. näistä koulumaailman ilmiöistä. Liiketoimintapäällikkömme Reena Linna kirjoittaa blogikirjoituksessaan, miten hänen mielestään yhdenvertaisuus voi toteutua nykykoulussa.
Joustava esi- ja alkuopetus kehittämisprosessilla haltuun Kouvolassa
Kouvolan joustavan esi- ja alkuopetuksen kehittämisprosessista on saatu monipuolisia eväitä toiminnan kehittämiseen. Puolisen vuotta kestänyt koulutuskokonaisuus toteutettiin yhteistyössä Editan kanssa.
Voiko tasa-arvo toteutua suomalaisessa peruskoulussa?
”Koulushoppailu”, segregaatio, erityisluokat, painotettu opetus, inkluusio… Eduskuntavaalien lähestyminen kiihdyttää keskustelua mm. näistä koulumaailman ilmiöistä. Liiketoimintapäällikkömme Reena Linna kirjoittaa blogikirjoituksessaan, miten hänen mielestään yhdenvertaisuus voi toteutua nykykoulussa.
4 vinkkiä eriyttämiseen kieltenopetuksessa
Kaija Palojärven mukaan mallinnus, selkeä ohjeistus sekä palasteltu oppimateriaali lisäävät oppilaiden onnistumisen kokemuksia.
5 keinoa tukea lapsen myönteistä suhtautumista kouluun
Reena Linna pohtii, miten huoltajat ja muut aikuiset voisivat omalta osaltaan tukea lapsen sitoutumista koulutyöhön- ja yhteisöön. 
Miten keskittyä olennaiseen? Kokeneen kieltenopettajan vinkit oppitunnin rakentamiseen
Mitä ovat oppimisstrategiat ja mitä kaikkea liittyy oppitunnin strukturoimiseen? Editan kirjailija ja kokenut kieltenopettaja Kaija Palojärvi jakaa konkreettiset esimerkkinsä kieltentunnille.
Reena Linna Journalistissa: ”Kustannusala antoi mahdollisuuden vaikuttaa laajemmin kuin vain omiin oppilaisiin”
Editan alakoulun liiketoimintapäällikkö Reena Linna kertoo syyskuun Journalistissa urastaan opettajana ja oppimateriaalien tekijänä. Lapsuuden kasvuympäristö on vaikuttanut voimakkaasti siihen, millaisia oppimateriaaleja hän haluaa tehdä.
Näin tuet koululaisen arkea – 4 tärkeää taitoa haltuun!
Oman toiminnan ohjaukseen liittyvät taidot ovat koulussa tärkeitä, ja samaan aikaan yhä useammalla lapsella on niissä haasteita. Koulussa tarvittavien taitojen aktiivinen kehittäminen myös kotona on lapsen etu.
Näin oppimateriaali voi tukea lapsen hyvinvointia
Laaja-alaisen osaamisen taidot ovat nousseet ja nousevat tulevaisuudessa entisestään jopa tärkeämpään rooliin kuin yksittäiset oppiainesisällöt.
Oppikirjailijat ovat monipuolisia taiteilijoita
Oppikirjailijat maalaavat teoksia omilla siveltimillään, mutta tuovat näkyväksi laajemman opettajakentän värikirjon, kirjoittaa Reena Linna.
Lähtevätkö alakoulun oppimateriaalimme lentoon sinun ideoillasi?
Haluaisitko jättää kädenjälkesi alakoulun oppimateriaaleihin? Etsimme nyt tuleville uusille oppimateriaaleillemme oppikirjailijoita.
Miten opettaja voi palautua jo työpäivän aikana? Katso psykologian tutkijan kolme konkreettista keinoa
Miten omaa palautumista voisi edistää helpoilla, konkreettisilla teoilla? Psykologi Anniina Virtanen jakaa kolme vinkkiä, jotka edistävät opettajan palautumista työpäivän aikana.
Lähtevätkö alakoulun oppimateriaalimme lentoon sinun kuvittamanasi?
Etsimme nyt tuleville uusille oppimateriaaleillemme kuvittajaa, jolla on paloa ja uteliaisuutta tarinallisen ympäristön kuvittamiseen.
Editan alakoulun liiketoimintapäälliköksi on nimetty Reena Linna
Reena Linna on aloittanut Editan uuden alakoululiiketoiminnan päällikkönä 17. tammikuuta alkaen. Hänen tehtävänään on startata Editan alakoulun oppimateriaalien tuotanto.
Millainen on tulevaisuuden alakoulu? Näitä taitoja tullaan tarvitsemaan aina