Ajankohtaista

Lue kaikki uusimmat kuulumisemme sekä asiantuntijoiden blogit ja haastattelut oppimisen ajankohtaisista aiheista.

Ajankohtaista

Tuoreita näkökulmia oppimiseen ja opetukseen

Näytä
Rajaa sisältöä
AlakouluAmmatillinen koulutusKoulutuksetLOPS 2021LukioSoteTilaisuudetVarhaiskasvatusYläkoulu
4 syytä rekisteröityä hallintohenkilönä verkkopalveluumme
Tiesitkö, että verkkopalveluumme voi rekisteröityä oppilaitoksen hallintohenkilönä? Hallintohenkilönä voit muun muassa hyväksyä palveluun oppilaitoksesi uuden opettajan ja hallinnoida digikirjojen lisenssejä.
Toivottuja uudistuksia lukiolaisen lisensseihin
Olemme tänä keväänä työstäneet toivottuja uudistuksia Editan verkkopalveluun lukio-opiskelijalle. Jatkossa opiskelijan on mahdollista säilyttää käyttäjätilinsä verkkopalvelussamme valmistumisen jälkeenkin ja hän voi maksutta jatkaa myös käyttämäänsä digipakettilisenssiä kolmella kuukaudella!
Eläköön!-kokonaisuuden käyttöönottokoulutukset opetuksesi tueksi
Uusi lukuvuosi on aina uuden alku. Uudet oppimateriaalit tarjoavat uusia mahdollisuuksia, mutta moni pohtii, milloin ehtisi tutustua materiaaliin. Ilmoittaudu nyt mukaan syksyllä järjestettäviin käyttäjäkoulutuksiin – me autamme sinut alkuun!
Oppimateriaalit ovat Edita Oppimisen ydintä
Edita Oppiminen on fokusoinut toimintaansa ja keskittyy jatkossa oppimisen ydinliiketoimintaan eli oppimateriaalien kustantamiseen. Näin ollen yhtiö jatkaa laadukkaiden oppimateriaalien tuottamista esiopetukseen, alakouluun, yläkouluun, lukioon ja ammatilliseen koulutukseen.
Abitista tuttu kaavaeditori tulossa ensi syksynä myös Editan lukion kemian ja fysiikan digikirjoihin!
Abitista tuttu kaavaeditori on ollut tykätty ominaisuus matematiikan Kaari-sarjamme digikirjoissa. Editan matemaattisten aineiden digikirjojen kätevällä kaavaeditorilla kirjoitat kaavoja helposti tekstin sekaan, eikä se peitä tehtävän tekstiä.