Verkkokauppa

Käyttöönotto

Näin otat digitaaliset materiaalimme käyttöön

Me Editalla haluamme, että digimateriaaliemme käyttö on sinulle mahdollisimman sujuvaa. Kokosimme tähän ohjeet, vinkit ja linkit tuotteidemme käyttöä varten. Tervetuloa syksy ja uusi lukuvuosi!

Digitaalisten oppimateriaalien käyttö

Kirjaudu sisään kätevästi MPASSilla

Sekä opettaja että opiskelijat voivat kirjautua digioppimateriaaleihimme myös helposti MPASS-tunnuksilla. Voitte joko yhdistää jo olemassa olevat Edita-tunnukset MPASSiin tai kirjautua ilman Edita-tunnuksia.

>> Lue ohje lukion opettajalle (LOPS 2021)

Ohjepankki eri kouluasteille

Ohjepankista löydät neuvot Editan digioppimateriaalien käytön ja käyttöönoton avuksi sekä opettajalle että opiskelijalle. Ohjepankista löydät ohjeet niin peruskoulun, lukion kuin ammatillistenkin oppimateriaalien käyttöön.

>> Tutustu Ohjepankkiin

Käyttökoulutukset

Järjestämme syksyllä digimateriaaliemme käyttökoulutuksia, joissa saat lisätietoa muun muassa digimateriaalien käytöstä, ryhmien luomisesta, oppimisanalytiikasta ja digikokeista. Koulutukset järjestetään verkossa.

>> Katso tulossa olevat koulutuksemme

Digiklinikka

Koulujen alettua pidämme lisäksi digiklinikkaa auki aamuisin ja iltapäivisin tiistaista torstaihin elokuun loppuun asti. Digiklinikalla Editan digipedagogiikan asiantuntija Heikki Hapuoja päivystää ja vastaa käyttäjien esittämiin kysymyksiin.

>> Katso digiklinikan aukioloajat

Saat apua ja tukea kattavista ohjeistamme tai ottamalla yhteyttä!

Ohjeet ja tuki

Opettajapalvelumme on avoinna ma klo 9–16 ja ti-pe klo 8–16

020 450 010

(8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/alkava min + mpm)

Heikki Hapuoja

Oppimateriaalien esittelyt, yläkoulu ja lukio
Digituotteiden käyttötuki

050 300 3780