Tavataan syksyn -24 tilaisuuksissa!

Omien tilaisuuksiemme ohella olemme mukana monissa muissa tapahtumissa. Katso, mistä kaikkialta löydät meidät syksyllä 2024 ja tule paikan päälle moikkaamaan meitä!

Ohjauksen päivät 2024

Edita osallistuu Ohjauksen päiviin Helsingissä 29.-30.10.2024. Tapahtuma on suunnattu oppilaanohjaajille, opinto-ohjaajille ja muille ohjauksen parissa toimiville henkilöille.

Tule tapaamaan Editan tiimiä ja tutustumaan laadukkaisiin oppimateriaaleihimme Ohjauksen päivillä!

Tapahtuman verkkosivut

Länsi- ja Sisä-Suomen Sivistyksen ja opetustoimen johdon päivät

Edita on mukana Länsi- ja Sisä-Suomen Sivistyksen ja opetustoimen johdon päivillä Jyväskylässä 31.10.-1.11.2024. Koulutuspäivien teemana ovat koulutuksellinen tasa-arvo, digitalisaatio ja tulevaisuuden haasteet.

Nähdään Jyväskylässä!

Tapahtuman verkkosivut

Itä-Suomen ohjauksen koulutuspäivät

Tule tapaamaan Editaa Itä-Suomen ohjaushenkilöstön koulutuspäivillä Kuopiossa 31.10.-1.11.2024.

Koulutuspäivät kokoavat yhteen Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon ohjaushenkilöstön ja toimivat vuosittain merkittävänä kohtaamis- ja verkottumispaikkana. 

Tapahtuman verkkosivut

Psykologian opettajien päivät

Edita on mukana Psykologian opettajien syyspäivillä Oulussa lauantaina 9.11.2024. Tule tapaamaan meitä ja kuulemaan, millaisia mahdollisuuksia oppimateriaalimme tarjoavat psykologian opetukseen!

Tapahtuman verkkosivut

BMOL

Edita osallistuu BMOL:n syyspäiviin lauantaina 16.11.2024 Tikkurilan lukiolla Vantaalla. Tule tapaamaan meitä ja tutustumaan pidettyihin Lumous– ja Luode-sarjoihin!

Tapahtuman verkkosivut

Pro Rexi

Edita on mukana Pro Rexi:ssä Helsingissä 27.-29.11.2024. Pro Rexi on koulutusalan johtava kohtaamis- ja kehittämisfoorumi, joka järjestetään tänä vuonna jo 17. kerran. Tapahtuma on suunnattu oppilaitosten rehtoreille, opetusalan johdolle sekä keskeisille sidosryhmille.

Tule tapamaan meitä Pro Rexi -päivillä!

Tapahtuman verkkosivut