Edita ja Qridi yhteistyöhön uudenlaisten oppimateriaalien tuottamisessa

Osana alakoulun oppimateriaaleja Edita ja Qridi tuovat yhdessä saataville uudenlaisia digitaalisia työkaluja, jotka tuovat aidosti lisäarvoa oppimiseen, innostavat sekä opettajia että oppilaita ja edistävät yhdenvertaista arviointia.

Edita tuottaa parhaillaan täysin uutta tarjontaa alakoulun oppimateriaaleihin vahvalla ammattitaidolla ja rohkean uudistavalla otteella. Osana oppimateriaalikokonaisuutta ovat digitaalisten työkalut, joiden tuottamisessa yhteistyökumppanina toimii Qridi

– Edita ja Qridi haluavat molemmat edistää oppimisen ja arvioinnin yhdenvertaisuutta ja yhteistyöllä pystymme edistämään näitä asioita entistäkin paremmin! iloitsee Editan alakoulun liiketoimintapäällikkö Reena Linna.

Editalle kehitetty oma alusta

Qridi on suomalainen oppimisen asiantuntijayritys ja palkittu oppimisalusta, jota käytetään laajasti perusopetuksen kaikilla vuosiluokilla sekä esiopetuksessa. Arvioinnin tueksi kehitetty alusta auttaa opettajaa työssään tuomalla analytiikkaa arvioinnin ja oppilaan edistymisen seuraamiseksi. 

Yhteistyöllä on kehitetty Editan Qridi -alusta, jossa yhdistyvät Qridin digitaaliset työkalut ja Editan laadukkaat oppimateriaalisisällöt. Uusi käyttöliittymä on kehitetty palvelemaan alakoulun kohderyhmää ikätason mukaisesti.

– Pystymme Editan kanssa tarjoamaan kokonaan uudenlaisen tavan käyttää oppimateriaalia. Uuden materiaalin avulla helpotamme opettajien työtä ja parannamme oppilaiden oppimista sekä lisäämme läpinäkyvyyttä koteihin, kertoo Qridin toimitusjohtaja Henri Karjalainen

– Jaamme suomalaisina toimijoina Editan kanssa saman näkemyksen oppimisesta ja tavoitteenamme on tarjota kouluille parasta mahdollista oppimateriaalia!

Keskustelee suoraan Wilman kanssa

Editan digitaaliset materiaalit tarjoavat opettajalle monipuolisen esitysmateriaalin, vinkkejä opetukseen sekä oppimisanalytiikkaa. Oppilaalle tarjotaan välineitä oppimaan oppimiseen ja oman edistymisen seuraamiseen, pelilliseen harjoitteluun sekä mahdollistetaan helppo kirjautuminen.

Qridi keskustelee suoraan Wilman kanssa, jolloin erillistä kirjautumista Editan digitaalisiin oppimateriaaleihin ei tarvita. Myös arviointiin ja opetussuunnitelmaan liittyvät tiedot sekä ryhmät ovat siirrettävissä suoraan Wilmasta Qridiin ja toisin päin. Tulevaisuudessa Qridi toimii yhteen myös DigiOnen kanssa.

Lisätietoja:

Reena Linna, alakoulun liiketoimintapäällikkö, Edita
reena.linna@edita.fi 
040 6283212

Henri Karjalainen, toimitusjohtaja, Qridi
henri.karjalainen@qridi.fi 
045 6784326

Liittyy aiheisiin