Edita tukee etäopetuksen järjestämistä avaamalla digimateriaalejaan

Etäopiskelun tarve tulee kasvamaan tulevina viikkoina koulujen ollessa suljettuina. Helpottaakseen opetuksen järjestämistä Edita tarjoaa kaikki peruskoulun digikirjat ja digitehtävät maksutta opettajien ja oppilaiden käyttöön kevään 2020 loppuun asti.

”Opetuksen jatkumisen turvaaminen ja opettajien työn helpottaminen haastavassa ja poikkeuksellisessa tilanteessa on meille tärkeä asia. Haluamme omalta osaltamme varmistaa, että kaikilla oppilailla on mahdollisuus täysipainoiseen etäopiskeluun. Avaamme siksi peruskoulun digioppimateriaalimme maksuttomaan käyttöön kevään loppuun asti”, Edita Oppimisen liiketoimintajohtaja Tomi-Pekka Niukkanen kertoo.

Jos koulunne haluaa käyttää edun, pyydämme lähettämään sähköpostiviestin Editan Opettajapalveluun, opettajapalvelu@edita.fi. Kertokaa viestissä seuraavat asiat:

  • koulunne yhteystiedot
  • Editan verkkokauppaan rekisteröityneen yhteyshenkilön nimi
  • tarvitsemanne materiaalit ja niiden käyttäjämäärät.

Sujuvan asiakaspalvelun takaamiseksi pyydämme lisäksi, että ilmoitatte mahdollisuuksien mukaan kaikki koulunne eri aineiden materiaalitarpeet samassa viestissä.

Jos koulussanne ei ole yhtään Editan verkkokauppaan rekisteröitynyttä opettajaa, voitte tehdä rekisteröitymisen tästä.

”Seuraamme tilannetta tarkasti, jotta voimme auttaa opettajia ja oppilaita parhaalla mahdollisella tavalla myös poikkeusolojen aikana. Etäopiskelu on monille opettajille ja oppilaille uusi asia. Toivomme, että tuttujen ja laadukkaiden oppimateriaalien käyttäminen digitaalisina tuo jatkuvuutta koulutyöhön ja helpottaa niin opettajien kuin oppilaiden arkea”, Niukkanen toteaa.

Lisätietoja:

Tomi-Pekka Niukkanen, liiketoimintajohtaja
tomi-pekka.niukkanen@edita.fi
p. 040 860 2230

Heikki Autio, vt. toimitusjohtaja
heikki.autio@edita.fi
p. 040 860 2402

Tilaukset ja käytännön kysymykset:

Edita Opettajapalvelu
opettajapalvelu@edita.fi