LOPS21 mukaiset oppimateriaalit

LOPS 2021

Kumppanisi uuteen LOPSiin

Lukioissa siirryttiin uuteen opetussuunnitelmaan elokuussa 2021. Edita on mukana LOPS 2021 muutoksessa julkaisemalla uusia ja uudistettuja oppimateriaalisarjoja sekä uuden digialustan.

Luotettavilla oppimateriaaleilla uuteen opetussuunnitelmaan

Edita on julkaissut LOPS 2021:een uudet oppimateriaalisarjat pitkään ja lyhyeen matematiikkaan, fysiikkaan, kemiaan, historiaan, elämänkatsomustietoon, A-englantiin, B-ruotsiin sekä suomen kieleen ja kirjallisuuteen. Lisäksi olemme uudistaneet suositut oppimateriaalimme yhteiskuntaoppiin, uskontoon, filosofiaan, psykologiaan ja terveystietoon.

LOPS 2021 tuo muutoksia lukio-opetukseen. Editan oppimateriaalit laaditaan opetussuunnitelman moduulien mukaisesti, ja niissä otetaan huomioon myös laaja-alaisen osaamisen alueet. Sarjojen oppikirjat, digikirjat, opettajan aineistot ja digikokeet ovat pedagogisesti toimiva kokonaisuus, joka soveltuu monenlaisiin opiskelutapoihin. Selkeiden tavoitteiden ja monipuolisten oppimispolkujen avulla opiskelija voi arvioida omaa osamistaan ja kehittymistään.

Julkaisemme LOPS 2021:n digioppimateriaalit uudella alustalla. Digikirjojen uudet toiminnallisuudet tukevat opetussuunnitelman pedagogisia tavoitteita ja valmentavat sähköisiin ylioppilaskirjoituksiin. Monipuolinen oppimisanalytiikka tukee oppimisen itsearvointia, ja analytiikan avulla opettaja voi seurata opiskelijoiden edistymistä tehtävissä ja antaa opiskelijoille palautetta.

Oppikirjailijamme ovat ammattitaitoisia opettajia ja oman alansa asiantuntijoita. Tuotamme opiskelijoiden ja opettajien tarpeisiin ammattimaisesti toimitettuja oppimateriaaleja, jotka perustuvat uusimpaan pedagogiikkaan ja tutkimustietoon.

LOPS 2016:n mukaiset oppimateriaalit löydät yhä verkkokaupastamme.

Miksi valita Editan oppimateriaali?

1. Luotettavaa laatua

Oppikirjailijamme ovat kokeneita opettajia ja oman tieteenalansa tutkijoita ja asiantuntijoita. Oppimateriaalimme perustuvat uusimpaan pedagogiikkaan ja tutkimustietoon, noudattavat uutta LOPS 2021 -opetussuunnitelmaa ja valmentavat luotettavasti myös ylioppilaskokeeseen.

2. Täysin uudistettu helppokäyttöinen ja monipuolinen digialusta

Digikirjojen uudet toiminnallisuudet tukevat opetussuunnitelman pedagogisia tavoitteita ja valmentavat sähköisiin ylioppilaskirjoituksiin. Monipuolisen oppimisanalytiikan avulla opettaja voi seurata opiskelijoiden edistymistä tehtävissä ja antaa palautetta.

3. Kattava ja muokattava opettajan aineisto veloituksetta

Jokaiseen Editan oppimateriaalisarjaan kuuluu opettajan aineisto, joka on kätevästi osa opettajan digikirjaa.

4. Pedagogisesti toimiva kokonaisuus

Sarjojen oppikirjat, digikirjat, opettajan aineistot ja digikokeet ovat pedagogisesti toimiva kokonaisuus, joka soveltuu monenlaisiin opiskelutapoihin.

5. Edullinen hinnoittelu

Opettajat ja koulut voivat itse koostaa omiin tarpeisiinsa soveltuvat digimateriaalikokonaisuudet. Materiaalejamme voi tilata suoraan meiltä tai välittäjiltä.

Hinnat ja tilaaminen

Editan LOPS 2021 -oppimateriaalit voit hankkia joustavasti painettuina tai digitaalisina. Digikirjoihin on saatavilla pitkä (48 kk) tai lyhyt (12 kk) lisenssi, jonka hinta on opiskelijakohtainen. Lyhyttä 12 kuukauden lisenssiä voidaan jatkaa 48 kuukauden mittaiseksi jatkolisenssillä (+36 kk).

Voit tilata LOPS 2021 -digikirjat myös edullisena pakettina! Digipaketti on 12 kuukauden pituinen lukuvuosilisenssi, joka sisältää lukion oppiaineen kaikkien moduulien digikirjat.

Materiaalejamme voi tilata suoraan meiltä tai välittäjiltä.

Käyttäjäetuna tarjoamme sekä painettuja kirjoja että digikirjoja tilanneille kattavan opettajan aineiston.

Jos koulusi hankkii Editan oppimateriaalit vähintään 10 opiskelijan käyttöön, saat opettajana maksutta:

  • painetun oppikirjan
  • digikirjan
  • opettajan aineiston, joka sisältyy opettajan digikirjaan.

Mietityttääkö oppimateriaalin valinta? Autamme mielellämme.

Opettajapalvelumme on avoinna ma klo 9–16 ja ti-pe klo 8–16.

020 450 010

(8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/alkava min + mpm)

Heikki Hapuoja

Aluemyyntipäällikkö
Vantaa, Keski-Uusimaa, Päijät-Häme, Kanta-Häme, Pirkanmaa, Kymenlaakso, Etelä-Karjala

050 300 3780