Olemme mukana MAOL-etäkoulutuspäivässä 9.10.2021

Edita on mukana vuoden 2021 MAOL-etäkoulutuspäivässä lauantaina 9. lokakuuta. Työpajassamme keskustellaan muun muassa siitä, miten digikirjan ominaisuudet helpottavat suunnittelu- ja arviointityötä. Tutustu myös uusiin lukion matematiikan, fysiikan ja kemian oppimateriaalisarjoihimme.

Toista kertaa virtuaalisesti järjestettävien MAOLin koulutuspäivien teemana on tänä vuonna Osana yhteiskuntaa. Luennoilla ja työpajoissa tarkastellaan muun muassa sitä, miten yhteiskunnan eri osa-alueiden toimijoiden tarpeet voitaisiin huomioida matemaattis-luonnontieteellisten aineiden opetuksessa.

Koulutuspäivän pääpuhuja on Vincit Oyj:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Mikko Kuitunen. Tapahtuman järjestää Matemaattisten Aineiden Opettajien Liitto MAOL ry ja sen järjestelyistä vastaa MAOL-Pirkanmaa ry.

Editan työpaja

klo 13–13.45
Editan digitaaliset oppimateriaalit

Miten digikirja tukee oppimista? Miten oppimisanalytiikkaa hyödynnetään tehokkaasti? Mitä muita hyödyllisiä ominaisuuksia Editan digikirjassa on? Työpajassa esitellään, miten Editan digitaaliset oppimateriaalit auttavat opettajaa opetuksen suunnittelussa ja arvioinnissa.

 

Ilmoittaudu koulutuspäiville >>
Tutustu koko ohjelmaan >>

Uudet oppimateriaalisarjamme matemaattisiin aineisiin

MATEMATIIKKA

Kaari

Kaari on lukion uuden opetussuunnitelman mukainen matematiikan oppimateriaalisarja. Kaaresta ilmestyvät uudet oppimateriaalit pitkään, lyhyeen ja yhteiseen matematiikkaan sekä painettuna että täysin uudessa digitaalisessa ympäristössä.

Kaaren sisältämät työkalut helpottavat opettajan ohjaus- ja arviointityötä sekä opiskelijan itsearviointia. Kaari kannustaa hyödyntämään ohjelmistoja tavalla, joka edistää matematiikan ymmärtämistä. Monipuoliset tehtäväsarjat tarjoavat tehtäviä sekä eriyttämiseen että enemmän haastetta kaipaaville.

FYSIIKKA

Kvarkki

Kvarkki on Editan uusi lukion fysiikan oppimateriaalisarja, jonka kaikki osat ilmestyvät sekä painettuina että digitaalisina.

Oppimateriaalissa fysiikan käsitteitä lähestytään kokeellisten havaintojen ja mittausten kautta. Monipuoliset tehtävät valmentavat yo-kirjoituksiin ja varmistavat sisältöjen oppimisen nykyaikaisilla välineillä. Selittävä teksti, selkeät esimerkit ja digitaaliset materiaalit tukevat myös opiskelijan itsenäistä opiskelua. Helppokäyttöisen digitaalisen opettajan aineiston ansiosta sarja on vaivaton ottaa käyttöön.

KEMIA

Ioni

Editan uusi lukion kemian oppimateriaalisarja Ioni on painetusta oppikirjasta, digikirjasta ja digitaalisesta opettajan aineistosta rakentuva toimiva kokonaisuus.

Materiaalin monipuoliset tehtävät varmistavat oppimisen ja valmentavat yo-kirjoituksiin. Tehtävissä on otettu huomioon myös kemian laaja-alaisen osaamisen osa-alueet. Oppimateriaali tukee ilmiöiden tutkimista kokeellisesti ja opastaa opiskelijaa luonnontieteellisen tutkimuksen eri vaiheisiin. Syventävät tekstit valottavat kemian merkitystä yhteiskunnassa ja opastavat erilaisten aineistojen tutkimiseen ja käsittelyyn.

Kysyttävää oppimateriaaleistamme?

Opettajapalvelu
Avoinna ma–pe 8–15
+358 204 50010
opettajapalvelu@edita.fi