Uusi lukuvuosi on täällä! Näin otat digitaaliset oppimateriaalimme käyttöön

Me Editalla haluamme, että digimateriaaliemme käyttö on sinulle mahdollisimman sujuvaa. Kokosimme tähän ohjeet, vinkit ja linkit tuotteidemme käyttöä varten. Tervetuloa syksy ja uusi lukuvuosi!

Tunnukset Editan verkkokauppaan

Käyttääksesi digituotteitamme sinulla tulee olla tunnukset verkkokauppaamme. Saat digikirjan käyttöösi, kun oppilaitoksesi on tilannut opiskelijoille opettamasi aineen oppimateriaalit. Sähköiset tuotteesi löydät kirjautumisen jälkeen sivun oikean yläkulman alasvetovalikosta kohdasta Omat tuotteet.

>> Rekisteröidy
>> Kirjaudu sisään

 

Käyttökoulutukset

Järjestämme syksyllä digimateriaaliemme käyttökoulutuksia, joissa saat lisätietoa muun muassa digimateriaalien käytöstä, ryhmien luomisesta, oppimisanalytiikasta ja digikokeista. Koulutukset järjestetään verkossa.

>> Katso tulossa olevat koulutuksemme
>> Katso tilaisuustallenne

 

Ohjekeskus eri kouluasteille

Ohjekeskuksestamme löydät neuvot Editan digioppimateriaalien käytön ja käyttöönoton avuksi sekä opettajalle että opiskelijalle. Ohjekeskuksesta löydät ohjeet niin peruskoulun, lukion kuin ammatillistenkin oppimateriaalien käyttöön.

>> Tutustu ohjeisiin

 

Ota yhteyttä!

Jos ongelmasi ei ratkea Ohjepankin neuvojen avulla tai sinulla on mitä tahansa kysyttävää oppimateriaaleistamme, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse opettajapalvelu@edita.fi tai puhelimitse 020 450 010. Opettajapalvelu on avoinna arkisin klo 8–16 (ma 9–16).

 

Katso myös:

Lukion opettaja, katso käyttövinkit uusiin LOPS 2021 -digituotteisiimme!

Katso ohjevideo uusien LOPS 2021 -digikirjojen käyttöön

LOPS 2021 -digituotteet on nyt julkaistu!

Liittyy aiheisiin