A-ruotsin Nyckel-sarja uudistuu – Ensimmäiset osat ovat nyt saatavilla!

Uudistettu Nyckel 7 on täällä! Yläkoulun A-ruotsin oppimateriaalisarja Nyckelin uudistukset on tehty harkiten ja opettajien toiveita kuunnellen. Voit käyttää uusia tuotteita aiemmin ilmestyneiden rinnalla. Alla on lueteltu ne muutokset, jotka olemme tehneet uudistettuihin Nyckel 7 teksti- ja tehtäväkirjan sisältöihin. Uudistetut Nyckel 8 ja Nyckel 9 -oppimateriaalit voit hankkia käyttöösi elokuussa 2025.

Yläkoulun A-ruotsin oppimisesta ja opettamisesta entistä mielekkäämpää ja kokonaisvaltaisempaa

  • Uudistetun Nyckel 7 -oppimateriaalin teksti- ja tehtäväkirjat on päivitetty kuvituksiltaan inspiroivimmiksi ja kansien väri on nyt energisen keltainen.

  • Tekstikirjassa olemme lisäksi päivittäneet joitakin yksittäisiä kohtia teksteissä ja teemasanastoissa.

  • Tehtäväkirjan yksittäisiä tehtäväkohtia ja joitain kokonaisia tehtäviä sekä kuunteluita on päivitetty. Myös tehtävien vastauksia on korjattu.

  • Aivan uutta: Nyckel 7 tekstikirjassa on nyt mukana Nyckelfraser-osioihin perustuvia autenttisia videoita, jotka löytyvät sekä uudesta Nyckel 7 Opettajan digimateriaalista että Nyckel 7 Oppilaan digiaineistosta. Videoissa yläkouluikäiset ruotsinkieliset nuoret puhuvat mm. harrastuksistaan, koulupäivästään ja käyvät ostoksilla vaatekaupassa. Videoihin saa valittua tekstityksen joko suomeksi tai ruotsiksi tai ne voi katsoa ilman tekstitystä.
     
  • Nyckel 7 koemateriaalia uudistetaan parhaillaan, ja se valmistuu tämän syksyn aikana.

Uudet tuotteet käytössäsi: Opettajan digimateriaali ja Oppilaan digiaineistot

Nyckel-sarjan uusia tuotteita ovat Nyckel 7 Opettajan digimateriaali sekä Oppilaan digiaineistot. Uudet tuotteet ovat nyt saatavilla Nyckel 7 -oppimateriaaliin. Näiden digitaalisten työkalujen avulla opettaminen ja oppiminen on entistä sujuvampaa ja tehokkaampaa.

Opettajan digimateriaalissa kaikki opettajalle tarpeellinen opetusaineisto löytyy helposti digimateriaalin aloitussivulta. Opettajan digimateriaalin avulla pystyt mm. esittämään ja kuunteluttamaan teksti- ja tehtäväkirjan sisältöjä sekä tarkistamaan tehtäviä entistä helpommin opetustilanteessa.

Onko sinulla käytössäsi aiemmat Nyckel 7 Opettajan digitaaliset aineistot? Pystyt edelleen käyttämään aineistoja nykyisellä alustalla. Uudistukset eivät ole kuitenkaan päivity aiempiin aineistoihin.

Tutustu myös: Ohjeita Nyckel 7 Opettajan digimateriaalin käyttäjälle >>

Liittyy aiheisiin