Editan ammatilliset oppimateriaalit uudelle digikirja-alustalle

Olemme ottaneet käyttöön ammatillisille oppimateriaaleillemme uuden, entistä monipuolisemman digikirja-alustan. Uudella alustalla julkaistavat digikirjamme sisältävät monia asiakkaidemme toivomia ominaisuuksia, kuten tehtävien tallentuminen.

Osa vanhemmista digikirjoistamme on toistaiseksi edelleen aiemmalla digikirja-alustallamme, mutta siirrymme vähitellen kokonaan uuteen alustaan. Uusissa digikirjoissamme on useita hyödyllisiä toiminnallisuuksia, jotka tukevat oppimista ja opetusta.

Digikirjan uudet toiminnallisuudet

  • Interaktiiviset tehtävät voi tallentaa digikirjaan, ja opiskelija saa heti palautteen osaamisestaan.
  • Opiskelija voi seurata edistymistään analytiikkanäkymästä.
  • Opettaja voi seurata opiskelijoiden edistymistä sekä arvioida tehtäviä ja antaa niistä palautetta.
  • Digikirjaan voi tehdä hakuja, korostuksia ja muistiinpanoja.
  • Vieraiden kielten digikirjoissa tekstit ja kuuntelutehtävät voi kuunnella. Myös joissakin muissa digikirjoissa on kuuntelumahdollisuus.
  • Lisäksi kielten digikirjoissa on käytössä Sanakirja.fi-palvelu.

Julkaisemme uudella digikirja-alustalla kevään ja kesän 2022 aikana seuraavat digikirjat:

Kirjojen aiempiin versioihin tehdyt kestotilaukset (organisaatiolisenssit ja IP-tunnisteiset lisenssit) päättyvät automaattisesti nykyisen laskutuskauden loppuun. Tilausta ei siis tarvitse erikseen katkaista. Digikirjojen käyttöoikeudet ovat voimassa normaalisti laskutuskauden loppuun saakka.

Voit tilata uudet digikirjat tuttuun tapaan Editan verkkokaupasta osoitteesta shop.edita.fi. Katso ohjeet organisaatiolisenssin tilaamiseen ohjekeskuksestamme.

Liittyy aiheisiin