VerkkokauppaKirjaudu

Tervetuloa Eläköön!-esittelykiertueelle tutustumaan täysin uudenlaiseen esi- ja alkuopetuksen oppimateriaalikokonaisuuteen

Esi- tai alkuopetuksen opettaja: tämä on sinulle! Tule kuulemaan upeista uusista oppimateriaaleista tilaisuuksiimme eri puolilla Suomea tai etänä – tai kutsu meidät käymään!

Eläköön! on ennennäkemätön esi- ja alkuopetuksen oppimateriaalikokonaisuus, johon kuuluu kolme oppiainetta: ympäristöoppi, äidinkieli ja kirjallisuus sekä matematiikka. Lisäksi esiopetukseen on tarjolla oma materiaali. Kokonaisuudessa on erityistä muun muassa se, että hahmot ovat samat kaikissa alkuopetuksen oppiaineissa ja opittavat sisällöt linkittyvät yhdeksi kokonaisuudeksi. 

Esittelykiertueemme starttaa tammikuussa

Tule kuulemaan lisää oppimateriaalikokonaisuudesta tilaisuuksiimme eri puolella Suomea! Kierrämme esittelemässä upeaa kokonaisuuttamme keväällä 2024 kolmessatoista eri kaupungissa. Esittelyilloissa nautimme herkullisia smoothie-välipaloja ja kuulemme lisää pedagogisista ratkaisuista:

  • Miten kokonaisvaltaisuus näkyy eri aineiden oppimisen välillä?
  • Miten eriyttäminen on sisäänrakennettu kaikille samaan kirjaan?
  • Miten teemoitetut opetusjaksot vapauttavat aikaa oppimiseen?
  • Miten digitaaliset sisällöt ja moniaistilliset materiaalit tukevat toiminnallisia työtapoja?

Iltojen tunnelman kruunaavat antipastot ja tietenkin hyvät keskustelut.

Jos tilaisuudet ovat sinusta kaukana, hyppääthän mukaan webinaari-iltoihin.

Varaa paikkasi nyt, jotta varmasti mahdut mukaan kuulemaan näistä ensimmäisten joukossa!

Näytekirjat saapuvat pian koulullesi

Tammikuussa kannattaa seurata postia, sillä lähetämme paketin Eläköön!-kokonaisuuden näytekirjoja kaikille suomenkielisille kouluille! Koska esittelytilaisuutemme ovat useamman oppiaineen yhteisesittelyitä, emme jaa näytekirjoja tilaisuuksissa.

Pyydä meidät käymään

Kiinnostuitko? Löydä oman alueesi myyntipäällikkö ja pyydä oppimateriaaliesittely koulullesi!

Liittyy aiheisiin
Tykkäsitkö? 1