VerkkokauppaKirjaudu

Uutta abeille! Mahdollisuus pidentää digikirjan lisenssiä

Kesäkuun alusta alkaen opiskelijalla on mahdollisuus pidentää digikirjojen lisenssejä kolmella kuukaudella ilman lisämaksua. Lisäksi vastaamme opettajilta tulleisiin toiveisiin ja huomioimme abien tarpeen kerrata syksyn kirjoituksiin jo tulevan kesän aikana myös digipaketeissa.

Kesäkuun 2023 alusta alkaen opiskelijalla on mahdollisuus pidentää digikirjojen lisenssejä kolmella kuukaudella ilman lisämaksua. Lisenssin pidentäminen voi tulla tarpeeseen esimerkiksi silloin, kun opiskelija haluaa kerrata syksyn ylioppilaskokeisiin.

Pidentäminen on mahdollista vain kerran lukioaikana ja koskee oppilaitoksen hankkimia lukiolisenssejä.

Editan lyhyitä 12 kuukauden lisenssejä voi jo nyt pidentää pienellä lisämaksulla 48 kuukauden mittaiseksi jatkolisenssillä (+36 kk).

Lue lisää jatkolisensseistä >>

Näin jatkat lisenssiä

Yksittäistä lukiolisenssiä voi opiskelija jatkaa itse palvelussamme shop.edita.fi. Opiskelijan omassa tuotenäkymässä on 1.6.2023 alkaen linkki ”Jatka lisenssin kestoa” -sivulle. Jos opiskelijalla on jatkettavissa olevia lisenssejä, ne listataan tälle sivulle. Kunkin lisenssin kohdalla on painike, jolla lisenssikautta voi jatkaa maksutta kolmella kuukaudella.

Sivulle nostetaan piakkoin päättymässä olevat ja hiljattain päättyneet lisenssit; opiskelijalla on noin kahden kuukauden aikaikkuna jatkaa lisenssiä. Voimassa olevan lisenssin kausi jatkuu keskeytyksettä. Jo päättyneen lisenssin jatkokausi alkaa jatkamishetkestä – jatkokausi pitää kuitenkin ottaa käyttöön 30 päivän sisällä lisenssin päättymisestä. Kutakin lisenssiä voi lukioaikana jatkaa maksutta vain kerran.

Digipaketit käyttöön jo kesällä

Lisenssien jatkaminen koskee oppilaitoksen hankkimia yksittäisiä lukiolisenssejä, ei digipaketteja. Vastaamme kuitenkin opettajilta tulleisiin toiveisiin ja huomioimme abien tarpeen kerrata syksyn kirjoituksiin jo tulevan kesän aikana myös digipakettien osalta.

Lukuvuoden 2023–2024 digipaketit ovat lukioiden käytössä 1.8. sijasta jo 1.6.2023. Digipaketti otetaan käyttöön koodilla, joka jaetaan opiskelijoille.

Lue lisää digipaketeista >>

Liittyy aiheisiin
Tykkäsitkö? 3