Editan luotettavilla oppimateriaaleilla uuteen opetussuunnitelmaan

Edita on julkaissut LOPS 2021:een uudet oppimateriaalisarjat pitkään ja lyhyeen matematiikkaan, fysiikkaan, kemiaan, historiaan, A-englantiin, B-ruotsiin sekä äidinkieleen ja kirjallisuuteen. Lisäksi uudistimme suositut oppimateriaalimme yhteiskuntaoppiin, uskontoon, filosofiaan, psykologiaan ja terveystietoon. Keväällä 2022 täydennämme valikoimaamme vielä uudella elämänkatsomustiedon oppimateriaalisarjalla. Tutustu alta hinnastoon ja käyttäjäetuihin.

Miksi valita Editan oppimateriaali?

 • Luotettavaa laatua

  Oppikirjailijamme ovat kokeneita opettajia ja oman tieteenalansa tutkijoita ja asiantuntijoita. Oppimateriaalimme perustuvat uusimpaan pedagogiikkaan ja tutkimustietoon, noudattavat uutta LOPS 2021 -opetussuunnitelmaa ja valmentavat luotettavasti myös ylioppilaskokeeseen.
 • Täysin uudistettu helppokäyttöinen ja monipuolinen digialusta

  Digikirjojen uudet toiminnallisuudet tukevat opetussuunnitelman pedagogisia tavoitteita ja valmentavat sähköisiin ylioppilaskirjoituksiin. Monipuolisen oppimisanalytiikan avulla opettaja voi seurata opiskelijoiden edistymistä tehtävissä ja antaa palautetta. Lue lisää Editan digituotteista.
 • Kattava ja muokattava opettajan aineisto veloituksetta

  Jokaiseen Editan oppimateriaalisarjaan kuuluu opettajan aineisto, joka on kätevästi osa opettajan digikirjaa.
 • Pedagogisesti toimiva kokonaisuus

  Sarjojen oppikirjat, digikirjat, opettajan aineistot ja digikokeet ovat pedagogisesti toimiva kokonaisuus, joka soveltuu monenlaisiin opiskelutapoihin.
 • Edullinen hinnoittelu

  Opettajat ja koulut voivat itse koostaa omiin tarpeisiinsa soveltuvat digimateriaalikokonaisuudet. Materiaalejamme voi tilata suoraan meiltä tai välittäjiltä.

Hinnat ja tilaaminen

Editan LOPS 2021 -oppimateriaalit voi hankkia joustavasti painettuina tai digitaalisina. Digikirjoihin on saatavilla pitkä (48 kk) tai lyhyt (12 kk) lisenssi, jonka hinta on opiskelijakohtainen. Lisäksi 12 kuukauden lisenssiä voidaan jatkaa 48 kuukauden mittaiseksi jatkolisenssillä (+36 kk).

Käyttäjäetuna tarjoamme sekä painettuja kirjoja että digikirjoja tilanneille kattavan opettajan aineiston. Materiaalejamme voi tilata suoraan meiltä tai välittäjiltä.

Tutustu lukion oppimateriaalien hinnastoon 2022 (LOPS 2021) >

Käyttäjänä saat etuja

Jos koulusi hankkii Editan oppimateriaalin oppilaidesi käyttöön, saat opettajana maksutta:

 • painetun oppikirjan
 • digikirjan
 • opettajan aineiston, joka sisältyy opettajan digikirjaan
Liittyy aiheisiin

Autamme mielellämme. Ota yhteyttä!

Opettajapalvelumme on avoinna ma klo 9–16 ja ti-pe klo 8–16.

020 450 010

(8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/alkava min + mpm)

Monika Lahtinen

Opettajapalvelu

020 450 010