VerkkokauppaKirjaudu

Kanta-sarja valmentaa ylioppilaskokeeseen

Kanta-sarjan asiantuntevat sisällöt ja monitasoiset tehtävät valmentavat luotettavasti yhteiskuntaopin ylioppilaskokeeseen. Sarjan oppikirjat ja kertauskirja auttavat jokaista abia pääsemään tavoitteisiinsa.

Yhteiskuntaopin taidot haltuun

Kanta-sarja harjoittaa monipuolisesti ylioppilaskokeessa vaadittavia taitoja, muun muassa erilaisten aineistojen tarkastelua ja tiedon soveltamista. Opiskelija voi harjoitella erilaisten tekstien analyysia, tilastollisen materiaalin erittelyä ja lähdekritiikkiä erityisesti oppikirjojen taitoaukeamien ja muodosta oma kantasi -aukeamien tehtävien avulla. 

Kanta-sarja on syntynyt opettajien ja yhteiskunnallisten alojen asiantuntijoiden yhteistyöllä. Niinpä sarjan oppimateriaalit sisältävät ajantasaisia tulkintoja yhteiskuntaopin keskeisimmistä sisällöistä. Tutustu Kannan oppikirjailijoihin.

Kanta Yhteiskuntaopin kertauskirja

Kanta Yhteiskuntaopin kertauskirja toimii niin itsenäisesti opiskelevan abin tukena kuin yhteiskuntaopin kertausopintojakson oppikirjana. Kertauskirja on osa Kanta-sarjaa, mutta sitä voi käyttää myös muiden lukion yhteiskuntaopin oppimateriaalien kanssa. 

Kannan kertauskirja sisältää

  • ohjeita ylioppilaskirjoituksiin valmistautuvalle
  • tiivistykset jokaisesta yhteiskuntaopin moduulista
  • runsaasti tehtäviä. 

Tilaa maksuton kahden viikon koekäyttö >>

Liittyy aiheisiin
Tykkäsitkö? 0