VerkkokauppaKirjaudu

Katso Gilla-sarjan digikirjojen uudet kehittyneet ominaisuudet

Kiitos kaikille opettajille, jotka olette antaneet palautetta oppikirjoistamme! Olemme näiden palautteiden perusteella kehittäneet digikirjojamme entistä paremmaksi. Tästä artikkelista löydät Editan lukion ruotsin Gilla-sarjan syksyllä 2023 julkaistavien uudistettujen digikirjojen uudet kehittyneet ominaisuudet.

Gilla 1-2

Digikirjan rakenne

Gilla 1–2 Digikirjan sisällysluettelon rakennetta on muutettu selkeämmäksi, ja kirjassa navigointi on tehty aiempaa helpommaksi. Printtikirjasta poiketen kielioppiosiot on jaettu nyt digikirjassa moduuleittain. Gilla 1–2 Digikirjassa jokainen tehtävä on siirretty omalle sivulleen.

Gilla 1-7

Toimivammat tehtävätyypit

Tehtävätyyppien toimivuutta on kehitetty paremmaksi. Tehtävien asetuksia on muutettu niin, että opiskelijat voivat aiempaa paremmin muokata omia vastauksiaan. Digikirjoissa ja koemateriaalissa havaitut virheet on korjattu.

Tehtävien vastaukset

Osa tehtävien vastauksista on haluttu piilottaa opiskelijoilta, jotta opettaja voi halutessaan käydä oppitunnilla läpi kyseiset tehtävät ja niiden vastaukset tarkemmin. Nämä tehtävät on merkitty digikirjaan symbolilla. Muihin tehtäviin opiskelijoille on luotu oma Facit-laatikko oikeiden vastausten tarkistamista varten.

Äänitteet

Digikirjan tekstikappaleiden äänitteet ovat helpommin saatavilla myös silloin, kun digikirjan sivua vierittää alaspäin. Ääniraita näkyy kelluvana elementtinä, jolloin äänitteen voi esimerkiksi tauottaa helpommin.

Oheismateriaalit

Opiskelijan tarvitsema aineisto, esimerkiksi tekstikappale, sanasto tai muu oheismateriaali on aiempaa helpommin opiskelijan saatavilla. Aineistot löytyvät tehtävän vierestä.

Abitti-kokeet

Gillan Abitti-kokeet on päivitetty Bertta-versioiksi.

Opettajan aineisto

Opettajan aineistoon on luotu kootut alkusivut ja kootut aineistotiedostot, jotta opettajan on helpompi löytää tarvitsemansa ja ladata aineistot koneelleen.

Liittyy aiheisiin
Tykkäsitkö? 1