VerkkokauppaKirjaudu

Hoppa på! Edita ja Reactored julkaisevat uudenlaisen digitaalisen oppimateriaalin peruskoulun B1-ruotsin kertaukseen

Edita julkaisee keväällä 2021 yhdessä Reactoredin kanssa ainutlaatuisen oppimateriaalin perusopetuksen ruotsin kertaukseen ja eriyttämiseen. Hoppa på on digitaalinen peruskoulun ja toisen asteen nivelvaiheeseen suunnattu B1-ruotsin oppimateriaali.
Hoppa på kertaa perusopetuksen B1-ruotsin aihepiirit ja rakenteet kattavasti suomenruotsalaisten nuorten arkeen liittyvän innostavan tarinan sekä monipuolisten harjoitusten avulla. Reactored-oppimisympäristöön luodussa Hoppa på:ssa opiskelija harjoittelee ruotsia monikanavaisesti kuuntelemalla, katsomalla ja puhumalla.

Laajasta materiaalista on helppo valita sisältöjä tarpeen mukaan käytettäväksi perusopetuksessa, lukion kertauskurssilla tai itsenäisessä opiskelussa. Digitaalinen oppimateriaali sopii hyvin niin lähi- kuin etäopetukseenkin. Materiaalin tekniikka mahdollistaa yksilöllisen tuen ja sopivasti haastetta eri tasoisille opiskelijoille.

 

Yksilöllistä oppimista

Tekstejä lukiessa opiskelija voi KOLLA! -ominaisuuden avulla tarkistaa itselle vieraiden sanojen ja ilmausten suomennokset. Harjoitteluvaiheessa välitöntä palautetta antava oikeinkirjoituksen tunnistaja ja muut yksilöllistä oppimista tukevat ominaisuudet varmistavat jokaiselle sujuvan etenemisen haastavissakin kohdissa. 

Sisältöön perustuvat interaktiiviset harjoitukset sisältävät sekä runsaasti kertausta ruotsin kielen perussanastoon ja rakenteisiin että ylöspäin eriyttävää sanastoa ja haasteellisempia tehtäviä. Tehtävät voi tehdä joko pelillisesti, puhumalla tai kirjoittamalla. Interaktiivisten harjoitusten lisäksi kaikista aihepiireistä on useita viestinnällisiä paritehtäviä, tiedonhankintatehtäviä sekä kirjoitus- ja mediatehtäviä.

Hoppa på toimii selainpohjaisessa ympäristössä ja vaatii toimivan internet-yhteyden. Tuoteperheeseen kuuluu myös opettajan materiaali. Arviointinäkymässä opettajan on helppo seurata opiskelijoiden etenemistä sekä yksilö- että ryhmätasolla. 

Tuote on tilattavissa 12 kuukauden määräaikaisella lisenssillä Editan verkkokaupan, Kirjavälityksen, Kirjastopalvelun tai Edustoren kautta. Lisenssin hinta on 22,90 € per käyttöoikeus.

 

 

Katso myös:

Reactored.com: Reactored ja Edita julkaisevat kustannusyhteistyönä ruotsin kielen sähköisen oppimateriaalikokonaisuuden

Reactored.com: YLE haastatteli Reactoredin pedagogista asiantuntijaa, Heini Syyrilää, kieltenoppimisen yksipuolistumisesta

Entistäkin joustavampaa oppimista! Editan uudet lukion oppimateriaalit sisältävät myös äänikirjat

Blogi: Välkommen förändring

Haluatko kokeilla Reactored-oppimisympäristöä?

Pyydä kokeilutunnuksia osoitteesta: myynti@reactored.com

Kysymyksiä tilaamisesta?

Editan asiakaspalvelu
Avoinna arkisin 8–16 (ma 9–16).

+358 20 450 05
asiakaspalvelu.publishing@edita.fi

Liittyy aiheisiin
Tykkäsitkö? 1